Model S250

Šifra: 
109
Proizvođač: 
Stern Weber

Želite li saznati više detalja o ovom proizvodu kliknite na ovaj link i upišite što vas točno interesira.


Model stolice STERN WEBER S250 je proizvod koji osigurava ergonomičnost, dizajn i zadovoljstvo u svakodnevnom radu. To su stolice koje na jednostavan način osiguravaju maksimalno ugodan rad stomatologu kroz mogućnost individualizacije i optimizacije rada.

Maksimalan broj bičeva je 6, a stomatolog samostalno bira vrstu i raspored bičeva: broj turbina, broj i vrstu mikromotora (sa i bez četkica), vrstu skidača kamenca (sa ili bez svjetla, sa LED svjetlom), puster, odabir intraoralne kamera (opcija na doktorskom ili asistentskom biču). Posebno su popularni mikromotori bez četkica, koji uz mogućnost programiranja, osiguravaju točno definirani rad mikromotora samo pomoću plavog kolječnika.

Reflektor najnovije generacije VENUS PLUS osigurava ergonomičnost i preglednost radnog mjesta, kao i mogućnost ugradnje RTG aparata na zajednički nosač.

Veliki je naglasak na aktivnoj i pasivnoj higijeni stolice i nasadnih instrumenata. Stolica ima mogućnost ugradnje: SANASPRAY-a odnosno zatvorenog sistema vode koji štiti od pojave algi na nasadnim instrumentima; automatskog sistema ispiranja apiracijskog sustava nakon svakog pacijenta ili na kraju dana; programa BIOSTER za dezinfekciju bičeva i nasadnih instrumenata,.....

Stolica ima ergoničan naslon za glavu pacijenta ATLAXIS, koji stomatologu omogućava ugodniji i pregledniji rad.

STERN WEBER S250 je stolica i za najzahtjevnije!
 

Što još dobivate

kupnjom naših proizvoda

Stručno savjetovanje

Servis i dijelove

Besplatnu dostavu

Ostale pogodnosti