Linija AN

Šifra: 
106
Proizvođač: 
Dental Art

Želite li saznati više detalja o ovom proizvodu kliknite na ovaj link i upišite što vas točno interesira.


DENTAL ART je renomirani talijanski proizvođač metalnog namještaja za stomatološke ordinacije i zubotehničke laboratorije. U svom proizvodnom programu imaju više linija namještaja, od klasičnih do ultramodernih rješenja. Karakteristika dizajna je neobičan spoj klasičnih, prirodnih i sintetičnih materijala koji svakoj ordinaciji i laboratoriju osigurava ekskluzivni izgled.

DENTAL ART posjeduje ISO 9001 certifikat što je garancija kvalitete proizvoda ove tvrtke, kao i certifikate za higijenske testove (UNI 9300/88, FA 276/89 i PTP 53/95).

Projekti ordinacija se izrađuju prema upitu klijenta, a Novodent pruža savjete u konfiguraciji i razmještaju namještaja.

LINIJA AN je moderna linija namještaja sa mogućnošću odabira: više visina namještaja, kombiniranje više boja, odabir radne površine (sintetski materijal, Kerok, drvo i sl.), više vrsta visećih elemenata i elemenata za higijenske proizvode (maramice, maske, rukavice, sapun), više vrsta ručkica,.... U paleti proizvoda nalazi se mnogo opcija elemenata (fiksinih i mobilnih) koji se biraju prema željama stomatologa.
 

Što još dobivate

kupnjom naših proizvoda

Stručno savjetovanje

Servis i dijelove

Besplatnu dostavu

Ostale pogodnosti