ALL-ON-4 ZNANSTVENA ISTRAŽIVANJA

Šifra: 
1500
Proizvođač: 
Nobel Biocare

Želite li saznati više detalja o ovom proizvodu kliknite na ovaj link i upišite što vas točno interesira.


All-on-4 koncept terapije totalnih bezubosti

Više o konceptu: www.allon4.hr

Best in class 

Minimalno invazivno rješenje sa fiksnim mostom na implantatima pruža veliko zadovoljstvo Vašim pacijentima!

All-on-4 koncept najbolji je u klasi, ali samo u situacijama kada se primjenjuju sve NobelBiocare komponente. Mnogi su pokušali kopirati ovaj revolucionarni koncept, ali samo Nobel Biocare  ima dokumentaciju temeljenu na znanstvenim istraživanjima koja potvrđuje uspjeh All-on-4 terapije.

Poboljšava kvalitetu života u trenu

All-on-4 terapija omogućuje bezubim pacijentima da dobiju fiksni protetski rad za cijelu čeljust, sidren na 4 implantata već na dan operacije. Ovakvom terapijom postiže se veće zadovoljstvo pacijenata koje se temelji na postizanju imedijatne funkcije, govoru, estetici i u konačnici, povećanju samopoštovanja.

Skraćeno vrijeme tretmana

Nije zanemariva činjenica de se primjenom All-on-4 skraćuje vrijeme liječenja u odnosu na konvencionalne metode ugradnje implantata. S obzirom da se kod ove terapije mora obaviti manji broj zahvata- smanjuje se i ukupno vrijeme liječenja. Također, zbog nagiba stražnjih implantata izbjegava se potreba za dugotrajnim postupkom regeneracije kosti, a zbog imedijatnog opterećenja smanjuje se i vrijeme čekanja da se provede protetska terapija (da se postave zubi).

Niži troškovi

All-on-4 tretman nije samo vremenski najprihvatljivija opcija, nego je prihvatljiv i iz financijskih razloga. Troškovi ove terapije manji su od konvencionalnih kirurških zahvata postavljanja implantata kod bezube čeljusti.

Stabilnost čak i kod minimalnog volumena kosti

Specifičan patentirani način postavljanja implantata u All-on-4 terapiji, primjenjiv je i u situacijama s minimalnim volumenom kosti. Po potrebi, 2 ukošena implantata mogu biti usidrena u dio prednje kosti koji je obično bolje kvalitete.

 

Što još dobivate

kupnjom naših proizvoda

Stručno savjetovanje

Servis i dijelove

Besplatnu dostavu

Ostale pogodnosti