PhilipsSonicare Protective Clean i Gum Care 4500

Šifra: 
HX6888/89
Proizvođač: 
PHILIPS SONICARE

Želite li saznati više detalja o ovom proizvodu kliknite na ovaj link i upišite što vas točno interesira.


Poboljšajte zdravlje desni do 100 % više u odnosu na običnu četkicu.

Ugrađeni senzor za pritisak
2 načina čišćenja
1 značajka BrushSync

Poboljšava zdravlje desni u samo 2 tjedna

lava četkice i InterCare ima izuzetno duga, gusta i kvalitetna vlakna kojima uklanja skrivene naslage koje se nalaze duboko između zuba. Klinički dokazano smanjuje krvarenje i upale desni u samo dva tjedna.

Načini rada Clean (čišćenje) i Gum Care (njega desni)

Bilo da se želite usredotočiti na to da uklonite naslage ili da desni učinite zdravima i održite ih takvima, ova četkica ima način rada koji će vam odgovarati: način rada Clean (čišćenje) pruža superiorno čišćenje, dok način rada Gum Care (Njega desni) dodaje još jednu minutu četkanja uz manju snagu kako biste nježno izmasirali desni.

Plombe, krunice ili osjetljiva područja? Ne brinite.

Možete biti sigurni da će doživljaj četkanja biti siguran: naša sonična tehnologija pogodna je za uporabu s ortodontskim aparatićima, plombama, krunicama i navlakama te pomaže u sprječavanju karijesa i poboljšava zdravlje desni.

Dizajnirane za najbolju uporabu jedinstvene sonične snage čišćenja

Glave četkice Sonicare tvrtke Philips od ključne su važnosti za našu glavnu tehnologiju pokreta četkanja visoke učestalosti i velike amplitude, a izvršavaju više od 62 000 pokreta četkicom u minuti. To dinamično čišćenje gura tekućinu duboko između zuba i uzduž linije desni kako bi se postiglo temeljito, a ipak nježno čišćenje.

Nježni poticaj da budete blaži

Pacijenti možda neće primijetiti da snažno četkaju, ali njihova četkica za zube hoće. Ako pacijenti počnu previše pritiskati desni, četkica za zube odaslat će pulsirajući zvuk kao podsjetnik da treba ublažiti pritisak.

Povezuje pametnu dršku četkice i pametne glave četkice

Tehnologija s mikročipom prepoznaje pametnu glavu četkice i usklađuje se s pametnom drškom. Pametna drška i pametna glava zajedno su moćna kombinacija koja omogućuje pametne podsjetnike za zamjenu.

Pacijenti mogu najbolje iskoristiti glave četkice

Sve glave četkice s vremenom će se istrošiti. No imamo rješenje i za to: naša pametna tehnologija za prepoznavanje četkice prati koliko dugo pacijenti upotrebljavaju glavu četkice i koliko snažno četkaju. Kada dođe vrijeme za zamjenu, o tome ih obavještava svjetlo na dršci. Na taj način mogu biti sigurni da glava četkice dosljedno obavlja izvrstan posao.

Poticaj za temeljito četkanje

Naš QuadPacer daje vam do znanja da ste potrošili odgovarajuće vrijeme čišćenja svakog dijela usta, dok vam naš Smartimer daje do znanja kada isteknu dvije preporučene minute četkanja.

Odličan način da se pacijenti naviknu na četkicu za zube

Početak nečega novoga ponekad zahtijeva navikavanje. Stoga naš program za lak početak pacijentima pruža mogućnost postepenog, nježnog povećavanja snage četkanja tijekom prvih 14 uporaba nove četkice za zube.

Što još dobivate

kupnjom naših proizvoda

Stručno savjetovanje

Servis i dijelove

Besplatnu dostavu

Ostale pogodnosti